ONS PORTFOLIO

Projecten

Bij AMICHÈ geloven we in het bouwen van duurzame relaties en het creëren van impact. Bekijk hieronder onze toffe samenwerkingen & projecten. Echte verhalen, echte mensen, echte successen.

LA Streetfood

Online marketing | Strategie

LA Streetfood is gepassioneerde importeur van Amerikaanse en Mexicaanse Streetfoodtrends. Sinds mei 2023 zijn we betrokken bij dit mooie bedrijf, waar we zowel de online marketing strategieën ontwikkelen als de uitvoering verzorgen, zoals e-mailmarketing, social media advertenties en copywriting.

Ontbijt op bed in hotelkamer

ViaLuxury

Interim (senior) project management

ViaLuxury biedt het hele jaar door exclusieve kortingen op luxe hotel deals bij vier- en vijfsterrenhotels. Van april 2023 t/m augustus 2024 boden we ViaLuxury interim senior projectmanagement services en hebben we projecten zoals de crowdfunding campagne, verschillende grootschalige IT-projecten, diverse media samenwerkingen en de entree op de Duitse markt mogen begeleiden.

Die Weinbar in Bilthoven. Blik op de bar en gedeelte van het restaurant.

Die Weinbar

Webshop | website development

Deze wijnbar & -shop in Bilthoven opende recentelijk haar deuren en biedt zowel een fysieke als een online plek voor wijnliefhebbers. Op locatie geniet van je de heerlijkste wijnen binnen of op het terras, neem je je favorieten mee naar huis na een bezoekje aan de winkel of laat je ze thuisbezorgen via de online webshop.

Wedding Photography - Alice Mahran Photography

Alice Mahran Photography

client management | proces optimalisatie

Bij Alice Mahran Photography hebben we geholpen met de integratie van haar nieuwe CRM-systeem en hebben we client & project management diensten verleend. Door procesoptimalisatie heeft ze nu meer tijd om zich te richten op haar passie: het vastleggen van de meest extravagante en mooie bruiloften wereldwijd.

Kragero-Hytteservice-Stabbestad-scaled

Stabbestad Hytteservice

BRANDING | website development

Stabbestad Hytteservice in Noorwegen levert facilitaire dienstverlening aan de luxe vakantiehuisjes in Stabbestad & Kragerø, en verhuurt boten en jetski’s in de omgeving. Wij hebben hun branding mogen verzorgen en hierbij het nieuwe logo & de huisstijl ontworpen en volgend daarop de nieuwe, gebruiksvriendelijke website designed & ontwikkeld.